Merken

Informatie over stoelmatten

stoelmat
StoelmattenWinkel levert alle bekende merken stoelmatten, zoals de stoelmatten van Floortex en Rillstab. Naast deze bekende merken biedt StoelmattenWinkel ook een eigen merk stoelmatten van zeer goede kwaliteit.

Huismerk stoelmatten

De huismerk stoelmatten van StoelmattenWinkel zijn gemaakt van Polycarbonaat of PET.
Polycarbonaat is milieuvriendelijker dan de goedkopere PVC varianten: het is 100% PVC vrij, volledig recyclebaar en non-allergeen. Het is een zeer stevig, keihard materiaal dat hoge temperaturen kan verdragen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat stoelmatten van Polycarbonaat kunnen worden gezien als brandveilig, dus uitermate geschikt voor een veilige werkomgeving.
De eigenschappen van Polycarbonaat zorgen er tevens voor dat uw vloer optimaal beschermd is. Deze stoelmatten worden geleverd met 2 jaar garantie bij normaal gebruik.
Polyethyleentereftalaat oftewel PET is vooral bekend van de plastic frisdrankflessen. Ook dit materiaal is vrij van PVC en 100% recyclebaar.

Kies de duurzame oplossing

Een stoelmat van Polycarbonaat is sterker dan een stoelmat van PET. Wanneer u de stoelmat intensief gaat gebruiken dan adviseren wij u te kiezen voor een stoelmat van Polycarbonaat. U kiest dan voor de meest duurzame en de meest milieuvriendelijke oplossing.

Unieke selector

StoelmattenWinkel biedt u een artikelselector waarmee u eenvoudig een keuze kunt maken voor de stoelmat die bij u past. u kunt b.v. kiezen uit een stoelmat voor een harde of een tapijtvloer (gebruik), of selecteren op afmeting en natuurlijk kleur van de stoelmat.

stoelmat harde vloer stoelmat tapijt

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest